De chocolade die je afgelopen week kon winnen is natuurlijk heel fijn, maar deze week kun je iets winnen wat veel langer leuk blijft! Afgelopen winter ontmoette ik Charita van Ik&Hip, zij ontwerpt prachtige sieraden en maakt ze helemaal met de hand en ik mag er deze week eentje weggeven!

Charita is een echte sieraden expert en ontwerpt al jaren zelf sieraden. In 2011 besloot ze deze in haar eigen webshop te gaan verkopen, zo ontstond Ik&Hip. Ze maakt niet alleen mooie armbanden, maar ook kettingen en oorbellen. Alle sieraden die ze maakt zijn uniek, want ze maakt ze met de hand. Naast sieraden voor volwassenen, waar je jezelf of vriendinnen gelukkig mee maakt, heeft ze ook superschattige kindersieraden. Ook kan ze allerlei sieraden voor je personaliseren met bijvoorbeeld slagletters, vind ik nu ik mama ben wel een hele leuke optie!

Ik mag van haar dit leuke armbandje met emaille blaadjes weggeven en deze combi met zwart en goud gaat het natuurlijk ook heel leuk doen tijdens de feestperiode die eraan komt!

Hoe winnen?

  • Laat onder de bijbehorende post op Instagram weten dat je mee doet
  • Tag iemand anders die dit ook niet mag missen
  • Like/volg het profiel van Ik&Hip en Anne Sara
  • Extra kans maken? Doe dan ook mee op Facebook, check het hier!

Je kunt tot en met woensdag 5 december mee doen!
Heel veel succes!

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *