Je kent hem misschien al wel, maar om echt helemaal in de Sint sfeer te komen kijk ik altijd graag de film: Alles is Liefde. En zo fijn, je kunt hem gewoon via Netflix kijken!

Er bestaan natuurlijk best wat Sinterklaas films (al wint Kerst het wel makkelijk op dat gebied ;)), Alles is liefde blijft mijn favoriet! Ik vind hem grappig (Carice is hierin zo leuk!), maar ook precies genoeg feel good met een einde waarin alles goedkomt. (Is natuurlijk heel erg belangrijk!)

En alhoewel ik hem op DVD heb, vind ik het zo handig dat hij nu op Netflix staat, kijkt toch nog makkelijker. Trommel je vriendinnen of familie maar op, verzamel alle Sint snacks (mocht je nog inspiratie nodig hebben op dat gebied, klik dan hier) en ga het zien! šŸ™‚

Welke film kijken jullie altijd het liefst rond Sinterklaas?

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara, een meisjes-meisje die bijna altijd aan het tekenen is. Dit is mijn website met webshop, kijk gezellig even rond! :)

http://www.annesara.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.