Hieperdepiep hoera! “Daantje durft alles!” ligt sinds donderdag 16 maart in de winkel!! Daantje is geschreven door Eline Hoogenboom, ge├»llustreerd door mij (Anne Sara) en uitgegeven door Kok Boekencentrum.

Toen de tumult rond The Voice kwam opzetten zochten zowel Eline Hoogenboom als ikzelf een manier om het met onze kinderen te hebben over grenzen. We ondervonden dat er eigenlijk geen boeken waren die dit onderwerp op een leuke en passende manier bespraken. Eline belde mij met de vraag of we het niet samen konden maken, een uitgever waar wij al vaker samen mee hadden gewerkt was ook al snel enthousiast en zo viel alles op zijn plaats. Met als ontzettend mooi eindresultaat “Daantje durft alles!”, een boek met een leuke verhaallijn, vrolijke illustraties, maar ook een duidelijke les die Daantje door het verhaal heen leert. Ook staan er achter in het fijne tips en handvaten om het met kinderen over grenzen te hebben.

“Daantje durft alles!” is zowel in de boekenwinkel als online te vinden

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *