Ik kijk heel graag films en met kerst heb je natuurlijk extra leuke! Ik zette een aantal van mijn lievelings op een rijtje. Het zijn er vooral die ik al jaren elke kerst kijk, Netflix (en Videoland denk ik ook) heeft nu natuurlijk ook hele fijne nieuwe, maar dit zijn meer golden oldies. 😉

Ik begin met een aantal films die denk ik vooral voor kinderen bedoelt zijn, maar ze kunnen ook heel goed voor alle andere mensen vind ik..

How the Grinch stole Christmas

Deze film heb ik heel erg vroeger in de bios gezien en heb ik daarna volgens mij echt elk jaar gezien. Ik vind de combinatie van Jim Carey als the Grinch met de superschattige Cindy Lou leuk!

Elf

Deze film vind ik zo grappig, kan natuurlijk ook haast niet anders met Will Ferrel! En ook leuk, Zooey Deschanel speelt nog als blond meisje in deze film..

Polar express

Fijne kerstfilm waardoor je misschien stiekem toch gaat geloven 😉 en ook leuk dat je Tom Hanks kunt spotten ook al is het een animatiefilm.

Mijn absolute favorieten zijn de onderstaande twee en die kijk ik dan ook gerust midden in de zomer als ik toe ben aan een portie feelgood..

Love Actually

Zoooo’n fijne film, lekker veel verschillende verhaallijnen, leuke acteurs en actrices, grappig en alles komt aan het eind toch best nog wel goed!

The holiday

Net als Love Actually een film met verschillende verhaallijnen die gelukkig wel oké aflopen (spoiler alert! ;)) Ik vind het echt een must see in de kerstperiode en het heeft ook veel fijne quotes/lessen, zoals: You’re supposed to be the leading lady of your own life for God’s sake!

Dan nog twee films die echt niet konden missen, omdat het echte klassiekers zijn.

Sound of music

Is bij mij in de familie echt een traditie om te kijken, het was een van de favo films (vooral door de liedjes denk ik) van mijn opa & oma en die moet natuurlijk alleen daarom al elk jaar gekeken worden. 😉

White Christmas

Deze film voet zooo kerst, ik denk dat het de grootste kerst-hater nog in de kerstsfeer kan krijgen.

En dan nog Harry Potter, natuurlijk niet maar 1 film en officieel misschien niet helemaal kerst. Maaaaar in de kerstvakantie is het wel heel fijn om ze (allemaal) marathonstijl te kijken..

Volgens mij zo genoeg film inspiratie om een paar fijne film avonden te hebben, nu alleen nog besluiten welke snacks je daar bij nodig hebt.. ?

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *