Sint is weer vertrokken en dus kunnen we echt gaan aftellen naar Kerst! Staat bij jou de Kerstboom al? Hier wel (stiekem al voor Sint vertrok) en langzaam neemt de Kerst het hele huis over.. 😉 Wat daar dus ook heel leuk bij zou staan zijn de ontzettend gave kunstwerken van Studio Eigenwijsje! Het kost best een beetje moeite, maar ik geef ze toch weg en dus kun jij de gelukkige eigenaar van de onderstaande cuties worden!

Studio Eigenwijsje maakt de allerleukste geborduurde kunstwerken, helemaal met de hand! Studio Eigenwijsje is eigenlijk Sanne en vroeger waren we buurmeisjes. Wat een tijdje geleden begon als hobby is uitgegroeid tot veel meer dan dat alleen en nu maakt ze de mooiste kunstwerken op bestelling! Ik vind de ontwerpen die ze maakt ontzettend gaaf, haar geborduurde kunstwerken hebben vaak leuke quotes en zijn heel erg modern. Ze maakt ze trouwens niet alleen als handgemaakte kunstwerken voor op de muur, maar bijvoorbeeld ook op t-shirten, draagbare kunstwerken dus eigenlijk.

Je kunt Studio Eigenwijsje volgen op zowel Instagram als Facebook (doen hoor!) en een bestelling plaats je heel makkelijk door Sanne daar een berichtje te sturen.

Maar jullie willen natuurlijk allemaal ook de bovenstaande leukerds winnen! Dat doe je zo:

  • Laat onder de bijbehorende post op Instagram weten dat je mee doet
  • Tag iemand anders die dit boek ook niet mag missen
  • Like/volg het profiel van Studio Eigenwijsje en Anne Sara
  • Extra kans maken? Doe dan ook mee op Facebook, check het hier!

Je kunt tot en met donderdag 13 december mee doen!

 

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *