In dit mooie boek is Eline Hoogenboom super eerlijk en stelt ze zich kwetsbaar op, ze laat heel veel van zich zelf zien. Nou vind ik Eline heel erg leuk, dus ben ik misschien een beetje bevooroordeeld, maar dit boek is zeker weten een must read! En precies daarom geef ik er deze week eentje weg!

Het is in de wereld waarin ik zelf in ieder geval een groot deel actief ben, best wel lastig om niet het gevoel te hebben dat je alles perfect moet doen en dat alles bij iedereen lukt. Je kunt het gevoel krijgen dat het nooit goed genoeg is en dat alles moet lukken als je maar hard genoeg je best doet. Maar soms gaan dingen anders dan je zou willen en kun je daar helemaal niks aan doen, maar we raken toch een beetje in paniek als het gebeurd. Het lijkt soms alsof iedereen alleen maar succesvol is, want dat laten veel toch het liefste zien, maar in het “echt” is dat natuurlijk helemaal niet zo.

In het boek is Eline heel erg open en eerlijk, ik vind dat het er voor zorgt dat je daardoor ook makkelijker zo eerlijk naar je zelf durft te kijken. Het boek staat vol met waardevolle lessen, interviews met inspirerende en eerlijke vrouwen (bijvoorbeeld Cynthia Schultz), handige tips en is ook nog eens mooi vormgegeven (met stiekem wel echt Instagram-waardige quotes). Ik vind het boek echt een aanrader, het boek is te koop voor € 20,00 bij Eline zelf, maar natuurlijk ook op heel veel andere plekken, zoals bij bol.com.

Hoe winnen?

  • Laat onder de bijbehorende post op Instagram weten dat je mee doet
  • Tag iemand anders die dit boek ook niet mag missen
  • Like/volg het profiel van Eline Hoogenboom en Anne Sara
  • Extra kans maken? Doe dan ook mee op Facebook, check het hier!

Op dinsdag 20 nov. kies ik de winnaar.
Heel veel succes!

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *