Vorige week deelde ik een aantal lekkere recepten om in de Sinterklaas sfeer te komen, deze keer een vier DIY’s waarmee je jouw huis helemaal gezellig en knus maakt voor de Sint periode!

Sfeerhuisjes – Mamamaai

De raamtekeningen en raamstickers ken je ondertussen denk ik wel, maar deze geknutselde versie is, vind ik, eigenlijk veel vrolijker en gezelliger! Het is ook een leuk project om met kinderen samen te doen, je vindt de stappen en benodigdheden hier!

Melkpak Pakhuizen – Libelle

Dit idee komt uit een Libelle, online kon ik er niet echt een stappen plan van vinden. Maar volgens mij maak je de huisjes redelijk makkelijk. Beplak of verf de schone melkpakken zwart, knip/snij de ramen en deuren in en stop er lichtjes in! Ik denk dat van die led-lichtjes hier heel erg geschikt voor zijn (en zou oppassen met echte kaarsjes ;))

Sinterklaaskrans – Jipbyjan

Deze krans ziet er uit om op te eten! šŸ˜‰ Als je een beetje handig bent met lijmpistool maak je deze krans moeiteloos, de enige uitdaging is niet alle kruidnoten en snoepgoed opeten voor je het op hebt kunnen plakken.. Je vindt het stappenplan hier!

Sint aftelkalender – Papiergoed

Je kunt natuurlijk heel simpel een aftelkalender knutselen op een a4tje, maar deze huisjes hangen er wel een stuk vrolijker bij! Check de website hier voor alle informatie!

 

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *