Deze Moederdag heb ik mijn 5 allerlievelingste mama blog/vloggers een cadeautje gestuurd. Misschien zag je het al op de foto, maar het zijn Rachel van de Huismuts, Elise Joanne, Marjon van mama to the max, Kelly van Kelly Caresse en Kim van Alboe. Eigenlijk al voor ik zwanger was keek en las ik graag met de meeste van deze (allemaal super verschillende) meiden mee, maar vanaf dat ik zwanger was helemaal. (Vlogs kijken is ook wel een fijne bezigheid als je kotsmisselijk op bed ligt!)

Ik was met de meeste in ieder geval eventjes tegelijk zwanger, het was heel erg leuk en fijn om te zien hoe zij alles ervoeren. Maar misschien ben ik ze na de bevalling nog wel leuker gaan vinden. Het is vaak heel herkenbaar en ook gewoon leuk om te zien hoe andere mama’s het doen. Soms een hele geruststelling dat zij dezelfde problemen hebben en ook fijn om te zien hoe zij dat dan oplossen.

Het zijn stuk voor stuk mama’s/vrouwen die heel erg leuk zijn en waarvan ik blij ben dat ze hun leven zo durven te delen. Ik vond daarom dat ze wel een cadeautje verdiend hadden. 

Heb jij deze Moederdag iets liefs gedaan voor je mama of iemand anders die je bewondert?

Liefs, Anne Sara

PS. Ik heb niet alleen van de bovenstaande meiden maar ook van nieuwe volgers zoveel lieve en leuke reacties gehad! Zo ontzettend leuk dat de mokken zo ontvangen worden, heeft mijn moederdag (en stiekem hele week) helemaal goed gemaakt! Ontzettend dankbaar dat deze lieve mama’s het zo gedeeld hebben, terwijl ze dat natuurlijk niet hoefde te doen!

Nog een PS. De mama mokken zijn omdat er nu opeens zoveel aanvragen binnen komen hier te vinden.

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *