Op 30 mei kwam er een grote droom van mij uit, mijn allereerste boek kwam uit!

Samen met Huis van Belle heb ik een supergaaf zomerboek gemaakt. Het staat vol leuke artikelen, zomerstuff, maar vooral heel veel tekenlessen van mij! Je leert niet alleen stap voor stap hoe je poppetjes moet tekenen, maar ook een heleboel andere dingen zoals zomerfruit en allerlei vakantiebenodigdheden. Alhoewel, of je echt een flamingo nodig hebt op vakantie 😉

Als je het boek bij mij koopt krijg je er ook nog eens een persoonlijke boodschap in, klik hier om het boek te bestellen. 🙂

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *