Alhoewel ik met Sint veel meer cadeautjes weggeef dan met Kerst, is het natuurlijk wel leuk om als je iets weggeeft het extra leuk in te pakken. Zo is het pakje zelf al een feestje!

DIY Pompom versiering – Sugar & Cloth

Eigenlijk heb je alleen maar een bolletje wol, een schaar en wat karton nodig om je cadeautje extra speciaal in te pakken. Ik vind het zo’n leuk idee, al zou ik natuurlijk wel voor roze wol gaan, of iets met heel veel glitters.. 😉

Gift topper ideas – The House that Lars build

Niet één idee, maar wel 5 hele leuke DIY tips om je cadeautje helemaal mee af te maken deze kerst! Je vindt ze hier!

Holly Ballon Topper – Oh happy day

Van een pakketje als dit wordt je toch meteen helemaal vrolijk! Je hebt wat rode ballonnen en groen papier nodig en het matcht super leuk met het cadeau papier uit de shop vind ik zelf.. Hier vind je de DIY stappen. (En stiekem is het ook een hele leuke versiering tip voor op andere dingen dan alleen cadeautjes!)

Kerstlichtjes Cadeauversiering – Tell Love and Party

Misschien iets meer werk dan de eerdere DIY’s, maar het geeft wel een heel erg vrolijk cadeautje! Misschien ook wel leuk als versiering op andere dingen of gewoon als slinger.. Je vindt het hier!

Sparkly DIY gift wrap – The Sweetest Occasion

Laten we wel wezen, met glitters kun je eigenlijk nooit de fout in gaan! En op deze website wordt uitgelegd hoe je met eigenlijk alleen lint leuke kunstwerkjes op je pakketje maakt, ik zou het even checken! 🙂

Naast deze leuke inpak tips, maak je cadeautjes natuurlijk ook extra leuk met het Anne Sara inpakpapier uit de Kerstcollectie! En extra extra leuk als je ze ook nog opfleurt met de bijpassende labeltjes en kaartjes, je vindt het allemaal hier!

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *