annesara-winkelWhooohoo! Mijn kaarten zijn nu ook in “echte” winkels te vinden!

Ik heb 5 kaarten met een Hollands tintje gemaakt voor de Holland-molen van Hallmark. En 4 van de 5 kaarten heeft zelfs een muziekje aan de binnenkant! Het zijn vrolijke kaarten en er zitten speciale huwelijks-, verjaardags/feliciteer- en vriendinnenkaarten tussen.

De kaarten zijn door heel Nederland te koop, bij mij in de buurt zijn ze bijvoorbeeld bij Boekhandel Janneke in Berkel & Rodenrijs te koop. Mocht je ze ergens tegen komen, wil je het dan aan mij laten weten? 🙂

De kaarten heb ik ondertussen alweer meer dan een half jaar geleden gemaakt, dus het is wel heel bijzonder om ze nu eindelijk echt in de winkel te zien! Op de linker foto zie ik er misschien heeeel cool uit, maar eigenlijk was mijn reactie meer zoals de onderstaande foto. 😉

Liefs xx

annesara-winkel2

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *