Wist je dat appplaatjemijn hele collectie ook in de Hallmark app te vinden is?

En dat niet alleen, vanuit de app kun je ook gelijk echte kaarten versturen. Net als op de website kun je heel erg gemakkelijk een kaart kiezen, je eigen tekst invoegen en eventueel extra plaatjes en hem daarna versturen. Je ziet meteen wanneer de kaart aankomt. (Meestal al de volgende dag!)

Heb jij al een kaart besteld of gekregen? Ik ben erg benieuwd! Sowieso vind ik het natuurlijk leuk om te horen welke kaart jij het allerleukste vindt!

Liefs, Anne Sara

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *