moederdochterdag huis van belle annesara

Ik heb al een aantal leuke opdrachten voor Huis van Belle mogen doen en pas stond er een artikel over mij op de website.. Maar ik mag nog iets super gaafs doen en jij kunt er bij zijn!

Dit jaar is er op 9 mei een moederdochterdag van Huis van Belle met het thema: Moeders mooiste. Het is een dag vol leuke workshops en echte shops, ik sta er ook met een stand.. Maaaaaar ga ook de hele dag moeders en dochters tekenen. (Net op tijd voor moederdag ;))

Er zijn nog een paar kaartjes te koop via de site van Huis van Belle, maar wees er snel bij, dus: klik hier!

Ik hoop je daar te zien!

Liefs xx

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara, een meisjes-meisje die bijna altijd aan het tekenen is. Dit is mijn website met webshop, kijk gezellig even rond! :)

http://www.annesara.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.