In mijn omgeving zijn er een heleboel mensen in juni jarig, om mij alvast voor te bereiden ben ik alvast in de (verjaardags)taarten gedoken (niet letterlijk, was het maar zo’n feest)! Hieronder een aantal die ik er wel heel erg fijn uit vond zien.

Roze KitKat taart  – AH

Verjaardagstaarten zijn fijn, maar roze verjaardagstaarten zijn het beste. Je moet met deze taart wel wat geduld hebben, maar dan heb je ook wel echt een feestje in een taart gemaakt.

Frambozentaart met amandelcake en macarons – AH

Een beetje verjaardagstaart moet ook insta-proof zijn en dat is deze taart zeker. Maar hij is niet alleen mooi, hij is volgens mij ook heel erg lekker.

Ultieme chocoladetaart – Lian van Rens

Mijn favoriete taart is de chocolade taart en deze van Lian (Lian is trouwens ook heel leuk om te volgen op Instagram) ziet er echt geweldig uit. Ik wil hem niet alleen op mijn verjaardag, maar eigenlijk wel elke dag.

Classic confetti cake – A cup of Life / Shifra

Een hele vrolijke verjaardagstaart (van nog zo’n leuk iemand om te volgen op insta), volgens mij een niet te moeilijk recept, met een heel erg fijn resultaat!

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *