Ben jij een keukenprinses? (Of juist niet maar wil je er graag een worden?)
Ik vind het super ontspannend om even lekker te gaan bakken als ik gestresst ben, maar ook gewoon heel erg leuk! 

Omdat zo’n sinterklaas feest best wel stressen is, heb ik een aantal lekkere sinterklaas recepten verzameld. Natuurlijk heel erg lekker om gewoon te bakken, maar ik denk dat je mede-Sint-vierders ook erg gelukkig zijn als je dit bakt! Klik op het linkje om naar het desbetreffende recept te gaan.

Verzamel jij trouwens vaker recepten? Ik zit er aan te denken om recepten-invul-kaarten of een recepten-invulboekje te maken.. wat denk jij Yay or nay?

Sinterklaas Pepernotentaart
Eigenlijk is dit DE sinterklaas taart, je kunt qua decoratie helemaal los gaan met (chocolade)kruidnoten, schuimpjes, chocoladeletters en ander lekkers. Ik denk dat je heeeel veel vrienden maakt als je deze taart bakt 😉
Klik hier voor het recept: https://www.leukerecepten.nl/recepten/sinterklaas-pepernotentaart/

Kruidnoten fudge
Fudge is heerlijk, kruidnoten eet ik ook altijd meer dan dat ik wil toegeven, dus de combi is perfect! Het is een super snel receptje, maar je moet wel een aantal uur wachten voor je kunt aanvallen..
Klik hier voor het recepthttp://www.laurasbakery.nl/kruidnoten-fudge/

Gevulde kruidnoten
Hoe kan het dat dit nog niet in de winkel te koop is? Gevulde speculaas is natuurlijk erg lekker, maar des te leuker als je allemaal kleine gevulde speculaasjes hebt (waar je dan stiekem veel te veel van kunt eten)! Ik vind dit echt een heel erg goed idee!
Klik hier voor het recepthttp://www.laurasbakery.nl/gevulde-kruidnoten/

Pepernoten tiramisu
Je hebt misschien al de hele tijd zitten snacken, maar vergeet het Sinterklaas toetje niet! Dit recept is super makkelijk, handig als je al de hele middag gefeest hebt. Ook leuk om te doen met de overgebleven kruidnoten 😉
Klik hier voor het recepthttps://www.meisje-eigenwijsje.nl/gezondheid-afvallen/recepten/pepernoten-tiramisu/

Pepernotencake
Nog zo’n makkelijk maar wel heel erg fijn recept! En van zo’n cake kun je best veel plakken snijden, zodat je jezelf in kleine stapjes schuldig (en voller) kunt voelen of natuurlijk zodat je een heleboel mensen blij kunt maken. (Speel je zelf ook een beetje voor sinterklaas) Ik zou er misschien als ‘ie af is nog wat schuimpjes en chocolade kruidnoten overheen strooien, gewoon omdat het kan!
Klik hier voor het recepthttp://www.laurasbakery.nl/pepernotencake/

Anne Sara

Hi! Ik ben Anne Sara en ik teken bijna altijd! Gelukkig is het mijn werk, dat komt goed uit. ;) Op deze website kun je een beeld krijgen van wat voor werk ik maak. Leuk dat je er bent! :)

http://www.annesara.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *