Anne Sara

Ik ben Anne Sara, niet alleen een merk, maar ook een echt mens ;). Ik ben 27 jaar, getrouwd met Koen, sinds september 2016 mama van een meisje en woon in Berkel en Rodenrijs. Tekenen doe ik al heel erg lang, maar pas in juli 2013 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Ik teken/ontwerp de producten op deze website, maar heb ook een eigen collectie bij Hallmark en een boek (uitgebracht door Kok/VBK media).

Partners

Naast de producten die ik ontwerp voor “mijzelf” werk ik ook samen met verschillende partners. Een deel van de resultaten van deze samenwerkingen is onder portfolio te vinden. Ik heb een eigen kaarten collectie bij Hallmark Europe, maar doe ook veel samen met het meidentijdschrift Huis van Belle. Samen met hen heb ik een zomerboek uitgebracht dat is uitgegeven door Kok/VBK media. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe partners/ leuke samenwerkingsverbanden, dus heb je een idee, stuur een mailtje naar hello@annesara.nl.

annesara.nl – webshop

In deze webshop vind je alleen maar producten die ik zelf ontworpen heb, ze hebben dus allemaal de Anne Sara-stijl. Om de producten te ontwikkelen werk ik samen met verschillende drukkers/bedrijven. Maar ik zorg er natuurlijk wel altijd voor dat de kwaliteit altijd goed is en ik probeer hierbij ook milieubewust te zijn. Verder vind ik persoonlijke service erg belangrijk, je bestelling wordt met aandacht en liefde ingepakt en ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

Tekeningen/ontwerpen

Alle tekeningen/ontwerpen maak ik zelf. Wanneer ik een idee heb begin ik eerst met een schets en werk ik deze uit. Soms gericht voor een bepaald product, soms komt eerst het teken-idee. Ik maak ook tekeningen in opdracht, ben je hier geïnteresseerd in klik dan hier of mail naar hello@annesara.nl. Wil je meer van mijn stijl zien of de projecten die ik gedaan heb kijk dan bij mijn portfolio

Ik ben superblij en eigenlijk ook wel een beetje trots dat ik mijn beroep heb kunnen maken van iets wat ik heel graag doe, namelijk tekenen. Zelf ben ik begonnen omdat ik weinig producten met poppetjes met roodhaar kon vinden. Nu vind ik het erg belangrijk dat ieder meisje en vrouw iets van zich zelf in mijn poppetjes herkend. Iedereen is anders, daarom worden veel producten/ontwerpen in verschillende versies uitgebracht. Ik hoop dat jij je ook herkent in mijn tekeningen.

[claue_addons_member avatar=”4874″ facebook=”#” twitter=”#” dribbble=”#” behance=”#”]
[claue_addons_member avatar=”6236″ name=”Anne Sara” job=”Eigenaar & illustrator” facebook=”https://www.facebook.com/studioannesara/” twitter=”https://twitter.com/annesaar” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/annesara/” pinterest=”https://nl.pinterest.com/annesara”]
[claue_addons_member avatar=”4925″ facebook=”#” twitter=”#” dribbble=”#” behance=”#”]