Gratis verzending vanaf € 50,-! Shop Now

Mini Cart

Verzending & Bezorging

1. VERZENDING & BEZORGING

Bestellingen worden alleen in Nederland verzonden, op dit moment is het niet mogelijk om een buitenlands adres in te voeren. Bestellingen met een bedrag boven de € 50,- hebben geen verzendkosten. In alle andere gevallen worden verzendkosten berekend door het gewicht van de producten in de bestelling.

Tarieven

Bubbelenvelop              € 2,-
Brievenbuspakket         € 3,50
Pakket                            € 5,95
Bestellingen <€ 50,-     Gratis

Let er op dat je het juiste adres invoert bij je bestelling, als een bestelling eenmaal in behandeling is kan dit niet aangepast worden.

2. BESTEL STATUS & TRACKING

Alle bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verzonden, vaak binnen 1-3 werkdagen. In het weekend en tijdens feestdagen duurt het verzenden van een bestelling langer. Op maat gemaakte producten hebben een langere levertijd, je krijgt via de mail de precieze tijd door gegeven. Wanneer een bestelling verzonden is krijg je hier een mail over. Voor verzending zijn we afhankelijk van Postnl, vaak wordt een grote bestelling binnen 24 uur na het ontvangen van de verzendmail bezorgd, maar hier zit wel eens wat vertraging in. Postnl bezorgt brievenbus post van dinsdag tot en met zaterdag. Het kan zijn dat je bestelling vertraging oploopt bij Postnl, wanneer je bestelling in een brievenbuspakket of een gewoon pakket komt valt deze vaak te traceren met een track & trace code.

Lokale bezorging

Woon je in Lansingerland? Dan kun je de bestelling eventueel ook op komen halen, in overleg komen we de bestelling ook wel eens langs brengen.

3. BELASTING

Over alle producten en diensten die Anne Sara aanbiedt geldt een BTW-tarief van 21%. Alle prijzen op de website zijn al incl. deze btw (ook voor wholesale).

4. BETAALMETHODES

We accepteren betalingen via iDeal, PayPal en bank overschrijving.