Gratis verzending vanaf € 50,-! Shop Now

Mini Cart

De nieuwe website is gelanceerd en daarmee meteen een nieuw soort poster!
Namelijk de a5-poster, een super leuk formaat voor in een lijstje of met een aantal andere posters met whasitape aan de muur.
In eerste instantie zijn er nu twee designs met vier verschillende versies. Er is een Parijs meisje met de Eiffeltoren op haar hand en een Little Miss Sunshine meisje, beide posters zijn er in verschillende haar- en huidtinten.
Heb jij de posters aangeschaft en ze en mooi plekje gegeven? Stuur een foto door! Wie weet win je het maandpakket 🙂

Liefs,
Anne Sara

Op 30 mei kwam er een grote droom van mij uit, mijn allereerste boek kwam uit!

Samen met Huis van Belle heb ik een supergaaf zomerboek gemaakt. Het staat vol leuke artikelen, zomerstuff, maar vooral heel veel tekenlessen van mij! Je leert niet alleen stap voor stap hoe je poppetjes moet tekenen, maar ook een heleboel andere dingen zoals zomerfruit en allerlei vakantiebenodigdheden. Alhoewel, of je echt een flamingo nodig hebt op vakantie 😉

Als je het boek bij mij koopt krijg je er ook nog eens een persoonlijke boodschap in, klik hier om het boek te bestellen. 🙂

Deze Moederdag heb ik mijn 5 allerlievelingste mama blog/vloggers een cadeautje gestuurd. Misschien zag je het al op de foto, maar het zijn Rachel van de Huismuts, Elise Joanne, Marjon van mama to the max, Kelly van Kelly Caresse en Kim van Alboe. Eigenlijk al voor ik zwanger was keek en las ik graag met de meeste van deze (allemaal super verschillende) meiden mee, maar vanaf dat ik zwanger was helemaal. (Vlogs kijken is ook wel een fijne bezigheid als je kotsmisselijk op bed ligt!)

Ik was met de meeste in ieder geval eventjes tegelijk zwanger, het was heel erg leuk en fijn om te zien hoe zij alles ervoeren. Maar misschien ben ik ze na de bevalling nog wel leuker gaan vinden. Het is vaak heel herkenbaar en ook gewoon leuk om te zien hoe andere mama’s het doen. Soms een hele geruststelling dat zij dezelfde problemen hebben en ook fijn om te zien hoe zij dat dan oplossen.

Het zijn stuk voor stuk mama’s/vrouwen die heel erg leuk zijn en waarvan ik blij ben dat ze hun leven zo durven te delen. Ik vond daarom dat ze wel een cadeautje verdiend hadden. 

Heb jij deze Moederdag iets liefs gedaan voor je mama of iemand anders die je bewondert?

Liefs, Anne Sara

PS. Ik heb niet alleen van de bovenstaande meiden maar ook van nieuwe volgers zoveel lieve en leuke reacties gehad! Zo ontzettend leuk dat de mokken zo ontvangen worden, heeft mijn moederdag (en stiekem hele week) helemaal goed gemaakt! Ontzettend dankbaar dat deze lieve mama’s het zo gedeeld hebben, terwijl ze dat natuurlijk niet hoefde te doen!

Nog een PS. De mama mokken zijn omdat er nu opeens zoveel aanvragen binnen komen hier te vinden.

Anne Sara Hallmark kerstkaartHet aftellen naar kerst is nu echt begonnen, het duurt helemaal niet lang meer..
Maar heb jij je kerstkaarten al verstuurd? 🙂

Mocht het niet het geval zijn…
Ik heb dit jaar weer kaarten mogen ontwerpen voor Hallmark, ze liggen als setjes in de winkel, maar zijn ook online te vinden.
Van elke kaart gaat een deel van de opbrengst naar KWF kanker bestrijding en Stichting tegen Kanker.

Er zijn 4 verschillende setjes, met in elk 6 kaarten en 6 enveloppen. De setjes zijn in veel winkels en tuincentra te vinden.

Maar mocht je nou geen zin hebben om helemaal naar de winkel te gaan, ze zijn ook bijna allemaal online te vinden (en te versturen).
Hier onder linkjes naar alle kaarten van dit jaar en vorig jaar:

Mocht je nou een Anne Sara kerstkaart sturen of ontvangen, laat het weten, ben erg benieuwd wat je van de kaarten vindt! 🙂

Liefs, Anne Sara

moederdochterdag huis van belle annesara

Ik heb al een aantal leuke opdrachten voor Huis van Belle mogen doen en pas stond er een artikel over mij op de website.. Maar ik mag nog iets super gaafs doen en jij kunt er bij zijn!

Dit jaar is er op 9 mei een moederdochterdag van Huis van Belle met het thema: Moeders mooiste. Het is een dag vol leuke workshops en echte shops, ik sta er ook met een stand.. Maaaaaar ga ook de hele dag moeders en dochters tekenen. (Net op tijd voor moederdag ;))

Er zijn nog een paar kaartjes te koop via de site van Huis van Belle, maar wees er snel bij, dus: klik hier!

Ik hoop je daar te zien!

Liefs xx